Despre noi

PREZENTARE DE ANSAMBLU

ALL Promo  importă direct  obiecte/materiale promoţionale dedicate personalizări prin procede tehnice de branduire şi altor forme de promovare. Având o experientă în domeniul personalizări promoționalelor  pe piața din România, suntem în masură sa oferim un punct de vedere obiectiv, astfel încât proiectele sa devină un real succes. Echipa noastră este dedicată cu o înalta calificare, gata să raspundă și să satisfacă cerințele clienilor.

DESPRE NOI

Compania ALL Promo a fost înfiintată in anul 2006, avand ca obiect principal importul si distribuirea de materiale promotionale personalizate din Europa si Asia.

Succesul nostru se datorează devotamentului și legăturii permantente, suntem dedicați și foarte implicați în ceea ce ne definește.

Oferind materiale promoționale specifice proietului tau, reușita ta devine astfel prioritatea noastră în ați furniza cele mai bune soluții. 

ECHIPA NOASTRA

Echipa ALL Promo este una tânară, activă, dedicată și cu o bogată experientă, realizând proiecte importante pentru companii din diverse domenii de activitate.

Ceea ce ne diferentiaza este devotamentul, pasiunea, flexibilitate, produse noi, consultanta în vederea celei mai bune alegeri, seriozitate și responsibilitatea cu care tratam proiectele. Urmarim respectarea calitatii și a termenului de executare.

PRODUSELE NOASTRE

Începând din 2006, oferim o gamă largă de obiecte promoționale de la cei mai importanți furnizori din Europa si Asia.

Vă oferim consultanță personalizată fiecarui proiect din orice domeniu de activitate, pentru a vă ajuta să luați ceea mai bună alegere în privința produselor și a procedeului de personalizare.

Avem acces la echipamente de ultimă generație cu ajutorul cărora realizam personalizari de o foarte buna calitate, adaptate materialelor folosite.

MISIUNEA FIRMEI

ALL Promo dorește să devină un nume important pe piața de articole promoționale și prima alegere pentru clienți săi.

VALORI

  • Integritate - Suntem deschisi si acceptam schimbările, facem lucrurile cu placere, asa cum trebuie. Punem accentul întodeauna pe profesionalism, de a îndeplini cu succes fiecare proiect.
  • Respect - Consideram ca respectul este cheia succesului in mediu B2B si este baza oricarei relatii pe termen lung.
  • Pasiune - Proiectele pe care le facem sunt pornite din pasiune si din dorinta de a sprijini clienti in reusita lor. Credem ca fiecare proiect este o noua pasiune si o noua provocare, acest lucru ne face mandri sa inspiram si celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.
  • Experienta - Pentru noi fiecare proiect “inedit” ne-a ajutat să câştigam mai multa experienta si nu ne-a impiedicat sa ducem lucrurile la final. Experienta pe care o avem devine solutia ceea mai viabila pentru proiectul tau.
  • Profesionalism - Profesionalismul este modul nostru de lucru, ceea ce ne defineste,considerăm ca lucrurile perfecte sunt facute de profesionisti. Stim sa ne asumam nu doar succesul unui proiect, ci si potentialul esec. De aceea consideram competenta si cunostintele elemente ce duc la realizarea unui bun profesionist in domeniu sau.