Despre noi

PREZENTARE DE ANSAMBLU

ALL Promo importă direct  obiecte/materiale promoţionale dedicate personalizării prin diferite procedee tehnice de branduire sau altor forme de promovare. Având o experiență în domeniul personalizării promoționalelor  pe piața din România, suntem în măsură să oferim un punct de vedere obiectiv, astfel încât proiectele să devină un real succes. Echipa noastră este dedicată, cu o înaltă calificare, gata să răspundă și să satisfacă cerințele partenerilor noștri.

DESPRE NOI

Compania ALL Promo fost înființată în anul 2006, având ca obiect principal importul și distribuirea de materiale promoționale personalizate din Europa și Asia. Succesul nostru se datorează devotamentului și legăturii permanente cu partenerii de business, dedicării și implicării cu care lucrăm.
Oferind materiale promoționale specifice proiectului tău, reușita ta devine astfel prioritatea noastră în a-ți furniza cele mai bune soluții. 

ECHIPA NOASTRA

Echipa ALL Promo este una tânără, activă, dedicată și cu o bogată experiență, realizând proiecte importante pentru companii din diverse domenii de activitate. Ceea ce ne diferențiază este devotamentul, pasiunea, flexibilitate, produsele noi, consultanța în vederea celei mai bune alegeri, seriozitatea și responsibilitatea cu care tratăm proiectele. Urmărim respectarea calității și a termenului de execuție.

PRODUSELE NOASTRE

Începând din 2006, oferim o gamă largă de obiecte promoționale de la cei mai importanți furnizori din Europa și Asia.

Vă oferim consultanță personalizată fiecărui proiect din orice domeniu de activitate, pentru a vă ajuta să luați ceea mai bună  decizie în privința produselor și a procedeului de personalizare.

Avem acces la echipamente de ultimă generație cu ajutorul cărora realizăm personalizări de o foarte bună calitate, adaptate materialelor folosite.

MISIUNEA FIRMEI

ALL Promo dorește să devină un nume important pe piața de articole promoționale și prima alegere pentru clienții săi.

VALORI

  • Integritate - Relațiile noastre profesionale se bazează întotdeauna pe corectitudine și onestitate. Tocmai de aceea construim relațtii comerciale bazate pe încredere.
  • Respect - Considerăm că respectul este cheia succesului în mediul B2B și este baza oricărei relații pe termen lung.
  • Pasiune - Proiectele pe care le facem desfășurăm sunt pornite din pasiune și din dorința de a sprijini clienții în reușita lor.
  • Experienta - Cu fiecare nou proiect am câștigat tot mai multă experiență, așa că împreună putem găsi soluția cea mai viabilă pentru proiectul tău.
  • Profesionalism - onsiderăm că ceea ce ne definește este profesionalismul. Știm să ne asumăm nu doar succesul unui proiect, ci și potențialul său eșec.