Termeni si conditii

1. Informatii generale:

SCURT ISTORIC - SC. EURO COMCAS TRADING.SRL s-a infiintat in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate importul de materiale promotionale si personalizare.

Activitati Principale - SC. EURO COMCAS TRADING.SRL are ca activitate principala importul si distributia de materiale promotionale personalizate, oferind cele mai bune servicii; totodata acoperim o gama larga de servici: serigrafie, tampografie, gravura, broderie, decalcomanie etc.Servicile pe care le oferim vrem sa fie de ceea mai buna calitate si sa surprinda toate domenile de interes.

Date Companie:

 • Nume: SC. EURO COMCAS TRADING.SRL
 • Nr.Reg.Com: J40/18125/2006
 • CIF: RO 19184249
 • Sediul social: Str. Mohorului, nr. 4, bl. 145A, sc. B, et. 7, ap. 88, sector 6, Bucuresti
 • Persoana Contact: Adrian Stoina - General Manager
  +4 0722 603 113      adrian@allpromo.ro

2.Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

SC. EURO COMCAS TRADING.SRL respecta caracterul privat precum si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website, in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, SC. EURO COMCAS TRADING.SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, STAR STORAGE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.allpromo.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • Dreptul de opozitie (art.15);
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de ALL Promo in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

3. Modalitatea de plata

Se stabilesc de comun acord termenii si conditiile de plata.

4. Livrarea si transportul

Livrarea se poate face in functie de modalitatea agreata prin intermediul site-ului completa sau partiala, in functie de disponibilitatea stocului la momentul lansarii comenzii. In urma lansarii comenzi, se va stabili prin e-mail termenul de livrare exact, in functie de stoc, modalitatea de imprimare sau transport.

5. Drepturi de autor

Acesta este website-ul oficial al companiei SC. EURO COMCAS TRADING.SRL, iar drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate acesteia.

Datele si informatiile prezentate in website-ul ALL Promo au ca scop informarea si promovarea produselor prezente pe site , sunt prezentate materiale cu caracter publicitar sau commercial.

Reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate este permisa numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal; utilizarea in alte scopuri sau in scopuri comerciale este strict interzisa, informatiile prezentate pe acest website sunt cu titlu gratuit.

Toate materialele si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare, si nu pot fi reproduse fara acordul expres al firmei ALL Promo, cu protejarea drepturilor de autor. Utilizarea oricaror materiale si fisiere grafice, apartinand ALL Promo, pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost dat acordul, este interzisa. Permisiunea de a folosi continutul acestui website, in alte scopuri decat cel personal, se acorda doar de catre ALL Promo.

6. Inapoierea bunurilor inchiriate sau imprumutate

Daca Furnizorul a inchiriat si/sau a furnizat Clientului bunuri in imprumut pentru indeplinirea contractului, contra cost sau gratis Clientul va retuma toate aceste bunun, in conditia originala si fara defectiuni, imediat dupa incetarea Contractului, indiferent de motiv. Termenul la care s-a facut referire mai sus este considerat drept data finala.

Daca Clientul nu-si respecta obligatia de mai sus indiferent de motivul nerespectarii, Furnizorul va avea dreptul de a recupera de la Client toate pagubele si costurile ce rezulta de aici, inclusiv costurile de reamplasare si pierdere a chiriei, fara a prejudicia orice alte pagube ce sunt disponibile Furnizorului.