Despre noi

DESPRE NOI

PREZENTARE DE ANSAMBLU

ALL Promo importa direct  obiecte/materiale promotionale dedicate personalizarii prin diferite procedee tehnice de branduire sau altor forme de promovare. Avand o experienta in domeniul personalizarii promotionalelor  pe piata din Romania, suntem in masura sa oferim un punct de vedere obiectiv, astfel incat proiectele sa devina un real succes. Echipa noastra este dedicata, cu o inalta calificare, gata sa raspunda si sa satisfaca cerintele partenerilor nostri.

DESPRE NOI

Compania ALL Promo  a fost infiintata in anul 2006, avand ca obiect principal importul si distribuirea de materiale promotionale personalizate din Europa si Asia.

Avand peste 13 ani de experienta pe piata romaneasca, am testat toate materialele si modalitatile de imprimare, astfel incat sa putem oferi cele mai bune solutii pentru proiectul tau.

Echipa noastra este pregatita sa raspunda nevolor si solicitarilor tale, pentru ca produsele comandate sa ajunga in timp util la evenimentul sau campania ta.

Oferim consutanta personalizata pentru orice proiect, din diverse domenii, pentru a te ajuta sa alegi produsele si serviciile potrivite companiei tale.

Avem acces la echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora oferim servicii de inalta calitate.

Misiunea noastra este sa realizam impreuna cu tine campanii memorabile.

 

De ce sa alegi All Promo

Inovatie permanenta – imbunatatim constant modul de lucru si folosim cele mai moderne tehnologii si echipamente.

Consultanta gratuita – Oferim consultanta in alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra.

Portofoliu diversificat – Dispunem de o gama larga de articole promotionale potrivite pentru orice eveniment si buget alocat campaniilor de promovare.

 

Ce garantam:

Mostra gratuita – La cererea ta iti livram mostra gratuita, conform cerintelor transmise.

Raspundem prompt – Un coleg din echipa noastra de vanzari te va contacta in cel mult 48 de ore de la solicitare.

Transport gratuit in Bucuresti – Oferim transport gratuit pentru comenzile cu livrare pe raza minicipiului Bucuresti.

ECHIPA NOASTRA

Echipa ALL Promo este una tanara, activa, dedicata si cu o bogata experienta, realizand proiecte importante pentru companii din diverse domenii de activitate. Ceea ce ne diferentiaza este devotamentul, pasiunea, flexibilitate, produsele noi, consultanta in vederea celei mai bune alegeri, seriozitatea si responsibilitatea cu care tratam proiectele. Urmarim respectarea calitatii si a termenului de executie.

 

PRODUSELE NOASTRE

Incepand din 2006, oferim o gama larga de obiecte promotionale de la cei mai importanti furnizori din Europa si Asia.

Va oferim consultanta personalizata fiecarui proiect din orice domeniu de activitate, pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in privinta produselor si a procedeului de personalizare.

Avem acces la echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora realizam personalizari de o foarte buna calitate, adaptate materialelor folosite.

VALORI

  • Integritate – Relatiile noastre profesionale se bazeaza intotdeauna pe corectitudine si onestitate. Tocmai de aceea construim relatii comerciale bazate pe incredere.
  • Respect – Consideram ca respectul este cheia succesului in mediul B2B si este baza oricarei relatii pe termen lung.
  • Pasiune – Proiectele pe care le facem desfasuram sunt pornite din pasiune si din dorinta de a sprijini clientii in reusita lor.
  • Experienta – Cu fiecare nou proiect am castigat tot mai multa experienta, asa ca impreuna putem gasi solutia cea mai viabila pentru proiectul tau.
  • Profesionalism – consideram ca ceea ce ne defineste este profesionalismul. Stim sa ne asumam nu doar succesul unui proiect, ci si potentalul sau esec.