Broderie

 

Ce este broderia computerizata?

Broderia computerizata este un procedeu prin care elementele grafice solicitate de client sunt prelucrate de un software conectat la masinile de brodat. Broderia computerizata permite productia rapida in cantitati mici sau mari.

Broderia este arta decorarii prin coaserea cu acul a unor modele sau desene pe o mare varietate de materiale si textile sau obiecte de imbracaminte cu diverse intrebuintari.

 

Broderia reprezinta arta decorarii materialelor textile prin coaserea computerizata a unor modele, elemente grafice cu acul.

 

Personalizarea prin broderie ofera un caracter exclusivist si elegant articolelor promotionale pe care este realizata.

Broderia se foloseste atunci cand se doreste personalizarea pe sepci, tricouri, tricouri polo, haine, jachete, camasi, genti, salopete, produse din fleece/polar, etc.

Procesul de transformare a graficii vectoriale in broderie se numeste digitizare si se face de catre un soft specializat.

Broderia poate fi realizata direct pe materialul textil, alegand pozitionarea siglei sau a mesajului brodat cat mai avantajos pentru o vizibilitate crescuta a siglei bordate, sau pot fi aplicate embleme brodate prin tehnici diferite, cum ar fi ecusoane, patch-uri, embleme.

Designul, culorile, pozitionarea si marimea graficii brodate sunt elemente cheie care contribuie semnificativ la o cusatura durabila si de calitate. Alegerea broderiei potrivite sau crearea acesteia avand în vedere cele mai mici detalii face posibila brodarea cu succes a imaginii sau a textului pe care ti-ai propus sa le captezi la capatul firului de ata.

 

Avantajele broderiei:

  • nu se deterioreaza dupa spalari multiple
  • confera un aspect exclusivist produsului
  • impactul vizual este unul deosebit
  • cel mai bun raport calitate/pret pentru decoratiunile textile personalizate