Termeni si conditii

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Stimate client,

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenție a acesteia!

Compania care administrează siteul online www.allpromo.ro este SC EURO COMCAS TRADING SRL  CUI RO19184249.

SC EURO COMCAS TRADING SRL  respectă caracterul privat și securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator care vizitează sau cere oferta de produse din acest site.

Scopul colectării datelor este:

 • emiterea documentele fiscale ale tranzacției conform legii in vigoare;
 • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor;
 • evaluarea produselor și serviciilor oferite;
 • pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Refuzul de a introduce aceste date duce la imposibilitatea procesarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • compania de curierat rapid care livreaza produsele;

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii, Str. Mohorului, Nr 4, Bl. 145a, Sc. B, Et 7, Ap.88, Sector 6, Bucuresti, sau email: marketing@allpromo.ro

Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
SC EURO COMCAS TRADING SRL  se obligă sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la date personale. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

 

Termeni si conditii

Site-ul www.allpromo.ro, este proprietatea SC EURO COMCAS TRADING SRL , Str. Mohorului, Nr 4, Bl. 145a, Sc. B, Et 7, Ap.88, Sector 6, Bucuresti, Cod Fiscal: RO19184249, Reg. Com: J40/18125/2006.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. EURO COMCAS TRADING SRL  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

EURO COMCAS TRADING SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de cereri de oferta online, informare), pe site-ul www.allpromo.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EURO COMCAS TRADING SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.allpromo.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce prejudicii de orice fel pentru EURO COMCAS TRADING SRL sau partenerilor societatii EURO COMCAS TRADING SRL,  si numai dupa obtinerea acordului in scris sau pe e-mail.

 1. Dreptul de autor a EURO COMCAS TRADING SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.allpromo.ro   – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea EURO COMCAS TRADING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al EURO COMCAS TRADING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.allpromo.ro,  numai in limitele mentionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs. la adresa de email marketing@allpromo.ro.

 1. Produsele si serviciile oferite de EURO COMCAS TRADING SRL pe site-ul www.allpromo.ro, politica de preturi

EURO COMCAS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.allpromo.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv EURO COMCAS TRADING SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.

EURO COMCAS TRADING SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, putand totusi exista mici diferente de culoare.

Continutul www.allpromo.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi din tara sau din strainatate. Din acest motiv, EURO COMCAS TRADING SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.allpromo.ro , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. EURO COMCAS TRADING SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

 1. Plata produselor

Detaliile privitoare la termeni sicondiitile de plata a produselor se stabilesc de comun acord.

 1. Livrarea produselor

Livrarea se poate face in functie de modalitatea agreata prin intermediul site-ului completa sau partiala, in functie de disponibilitatea stocului la momentul lansarii comenzii. In urma lansarii comenzii, se va stabili prin e-mail termenul de livrare exact, in functie de stoc, modalitatea de imprimare sau transport.

 1. Promotii si concursuri

EURO COMCAS TRADING SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.allpromo.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. EURO COMCAS TRADING SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. EURO COMCAS TRADING SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.allpromo.ro. EURO COMCAS TRADING SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.allpromo.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.allpromo.ro  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea  termenilor de utilizare prezentati in continuare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. EURO COMCAS TRADING SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.allpromo.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.allpromo.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, EURO COMCAS TRADING SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

EURO COMCAS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca EURO COMCAS TRADING SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

 1. Protectia datelor cu caracter personal (politica de confidentialitate)

www.allpromo.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia cererii lor de oferta de pe www.allpromo.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

EURO COMCAS TRADING SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre EURO COMCAS TRADING SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre EURO COMCAS TRADING SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa marketing@allpromo.ro

EURO COMCAS TRADING SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, exceptie facand companiile cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.allpromo.ro sunt transmise pe cale electronica, EURO COMCAS TRADING SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, EURO COMCAS TRADING SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre EURO COMCAS TRADING SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personale, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. EURO COMCAS TRADING SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.allpromo.ro , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre EURO COMCAS TRADING SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.allpromo.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.tropeum.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

 1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.allpromo.ro  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email: adrian@allpromo.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.allpromo.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de EURO COMCAS TRADING SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de EURO COMCAS TRADING SRL de la client.